SC 3D TOP SRL, va ajuta in obtinerea tuturor actelor necesare pentru cadastru si intabulare proprietati, apartamente sau case, pornind de la masuratori si intocmirea dosarelor cadastrale (acte, documentatii) pana la obtinerea intabularii acestora.

  Toate aceste acte sunt necesare pentru efectuarea de tranzactii imobiliare: vanzari, cumparari, schimburi dar si in cazul unei mosteniri sau ipoteci.

  Apeland la specialistii nostri, veti avea siguranta intocmirii si verificarii corecte si legale a actelor si dosarelor necesare. Documentatia finala de cadastru/intabulare va fi obtinuta rapid cu un efort minim din partea dvs.

  Dispunem de echipamentele topografice moderne si performante iar calitatea lucrarilor este garantata de experienta expertilor nostri.

 

Informatii utile cadastru, intabulare si topografie

1. Cand este necesara realizarea lucrarilor de cadastru?
La instrainarea imobilului pentru inscrierea acestuia in Cartea Funciara (Intabulare).
2. Ce acte sunt necesare pentru realizarea documentatiei lucrarilor topografice si de cadastru?
Expertii nostri va vor informa in functie de complexitatea lucrarii despre actele necesare documentatiei de cadastru si intabulare.
3. Ce documente se realizeaza in cadrul tarifului perceput?
  Fisa corpului de proprietate;
Planul de amplasament si delimitare a corpului de proprietate cu figurarea vecinatatilor si calculul suprafetei in cazul terenurilor.
  Planul de incadrare in zona
  Memoriu tehnic
  Copii acte puse la dispozitie de proprietar.
4. Cat dureaza obtinerea numarului cadastral?
Durata este functie de tipul lucrarii si capacitatea de lucru a agentiei de cadastru si publicitate imobiliara.

Lucrarile topografice si de intabulare sunt executate in conformitate cu legislatia in vigoare si respectand normele emise de

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

 Preturile sunt calculate pentru fiecare proiect in parte, in functie de specificul lucrarii (suprafata apartmentului - casei, locatia imobilului, etc.).

Pentru o evaluare a lucrarii dvs. va rugam sa ne contactati.